De Apollo is een HDD machine die niet onderdoet voor de machines, zoals we die kennen uit Amerika en Duitsland. De Apollo is echter wel een machine die uit India komt. Dat feit kan ervoor zorgen dat het vertrouwen in de machine bij voorbaat minder is. Echter, door logisch na te denken en kritisch te kijken naar wat er daadwerkelijk geleverd wordt, zult je zien dat dit een achterhaalde aanname is. De wereld verandert en is dramatisch veranderd. De verschuiving naar het oosten, de grote economische welvaart die daar bereikt is, is niet uit de lucht komen vallen. Daar is hard, met aandacht en met een ondubbelzinnige strategische visie op een zekere toekomst geduldig aan gewerkt.

Dat je het huidige welvaartsniveau, dat nog altijd groeiende is, niet hebt bereikt met het leveren van slechte kwaliteit is evident.

Duurzaam economisch succes kan alleen worden bereikt als er kwaliteit geleverd wordt.

De Apollo is zo’n staaltje van vakmanschap dat niet onder doet en op punten zelfs beter presteert dan zijn Europese- en Amerikaanse tegenhangers.

De Apollo fabriek bestaat al sinds 1967 en bouwt al meer dan 15 jaar gestuurde boormachines. Zij is één van de grootste spelers op de Aziatische markt. En weet over de jaren een bewezen hoge kwaliteitsstandaard te behouden.

De Apollo biedt veel voordelen boven de hier in Europa bekende en veelal gebruikte machines van Westerse makelij. We zetten ze even voor je op een rij:

Ondersteuning en onderhoud

Rhino Supply werkt met eigen monteurs die in de eigen taal de ondersteuning bieden waar die nodig is. Doordat de focus ligt op de BeNeLux, is onze mobiele onderhoudsunit altijd binnen 2 tot 3 uur ter plaatse om storingen te kunnen verhelpen.

Buiten dat is de Apollo dusdanig geëngineerd dat er ook zelf reparaties kunnen worden uitgevoerd als dat nodig mocht zijn. Elke machine komt met een handleiding in de taal van de gebruiker. Bij levering worden de boorders uitgebreid geïnstrueerd in het gebruik van de machine. De training wordt op locatie gegeven op basis van een individuele instructie, daar nemen we uitgebreid de tijd voor, zodat we er zeker van zijn dat elke boorder de machine goed onder de knie krijgt.

Kosten

India is een lage lonenland, dit maakt dat de prijs van zowel de machine als alle onderdelen automatisch lager ligt dan van de machines die in het Westen worden geproduceerd.

Een extra prijsreductie kunnen we realiseren doordat we direct met de fabrikant in India zaken doen. Het wegsnijden van de tussenhandel heeft een positief effect op de vriendelijke prijsstelling.

Alle eigen tooling en onderdelen van machines uit het oude eigen machinepark zijn daarnaast eenvoudig te integreren met de Apollo. Er hoeft, waar dat niet nodig is, dan ook niets extra te worden aangeschaft. Ook daarmee zijn kosten te besparen.

Door de lage aanschafprijs is de afschrijvingstijd kort, daarmee zorg je voor een grotere flexibiliteit in je bedrijfsvoering.

Voor de machines die in gebruik zijn kunnen wij een goede inruilprijs bieden. De machines die wij innemen zullen nooit tegen dumpprijzen in de nabije regio worden aangeboden. We streven ernaar, ze ver buiten Europa door te verkopen.

Kwaliteit

De Apollo gestuurde boormachine is 15 jaar geleden ontworpen en vermarkt. Sinds die tijd is er gebouwd aan een grote schare aan trouwe en tevreden klanten en in het kielzog daarvan een bewezen kwaliteit neergezet.

De machine voldoet aan alle Europese normeringen en is volledig CE gecertificeerd. De Caterpillar motor voldoet aan alle CO2 emissie milieueisen en wordt door Apollo vanuit vanuit Europa aangekocht.

We houden er rekening mee dat de milieueisen in de nabije toekomst strenger zullen worden en werken aan elektrische machines die met dezelfde kwaliteit langdurig kunnen boren.

Zijn er na het lezen van dit artikel vragen in je opgekomen die niet beantwoord worden? Geef ze dan vooral aan ons door: dan gaan we persoonlijk dieper in op jouw specifieke situatie en wensen.

Je kunt contact opnemen via: info@rhinosupply.nl of +31(0)88 7446600