HDD MACHINES & EQUIPMENT

Hetzelfde resultaat op een kosten effectievere manier

WELKE HDD MACHINES & EQUIPMENT HEB JE NODIG?

TWEGRON INVESTEERT IN APOLLO

Interview met Martin Jansen

“Ik ben meer dan tevreden over de machine en ondersteuning vanuit de fabriek. Ik voorzie een flinke verschuiving naar boormachines uit India vooral nu Apollo een dealer netwerk in Europa gaat uitrollen.”

WE ZIJN TROTS OM TE WERKEN MET

WAAROM KIEZEN VOOR RHINO SUPPLY?

Naast de boormachine (zie categorie Apollo) zijn de machines eromheen minstens zo belangrijk en doorslaggevend voor succesvol boren. Op basis van jarenlange ervaring bieden wij een breed scala aan standaard apparatuur, maar zijn wij ook in staat om aan klantspecifieke eisen te voldoen met op maat gemaakte oplossingen. Rhino Supply biedt daarom verschillende oplossingen in de onderstaande categorieën:

  • Mengeenheden
  • Pompinstallaties
  • Mix- & pompinstallaties
  • Recycling eenheden

KOOP GEBRUIKTE DRILLING EQUIPMENT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

GEÏNTERESSEERD IN HET KOPEN VAN GEBRUIKTE APPARATUUR?

Ik sta voor je klaar: +31 (0) 88-744 66 00

HUUR DRILLING EQUIPMENT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

WIL JE HUREN?

Ik sta voor je klaar: +31 (0) 88-744 66 00

VEELGESTELDE VRAGEN

Van elk type machine dat verkocht wordt zijn alle onderdelen en slijtdelen in voldoende mate voorradig. Zijn er onderdelen nodig, dan worden deze direct via onze eigen mobiele servicedienst gebracht of via onze logistieke partners verzonden. Rhino Supply werkt met eigen monteurs die in de voertaal van de boorders ter plaatse communiceren. De focus ligt op de Benelux, het werkgebied is daarmee van dusdanige omvang dat we altijd binnen 2 tot 3 uur ter plekke kunnen zijn om storingen te kunnen verhelpen.

De Apollo boormachines, de onderdelen en slijtdelen worden geproduceerd in India; een lage lonenland. Hierdoor zijn de kosten voor zowel de machine als de diverse onderdelen significant lager, terwijl, als we mede in ogenschouw nemen dat de Apollo in Azië al sinds lange tijd een gevestigde naam binnen HDD is, de kwaliteit minstens vergelijkbaar is met de aanbieders, zoals we die op dit moment in Europa kennen.

Die rekensom is eenvoudig te maken:

De machine wordt geproduceerd in India. De lage lonen aldaar zorgen voor een veel lagere kostprijs bij de productie van de machine. Daarnaast zijn er geen tussenpersonen die de prijs onnodig hoog opdrijven. Rhino Supply communiceert en handelt direct met de producerende partij in India. De lijnen zijn kort, ook dat zorgt ervoor dat de kosten voor de machines tot een minimum beperkt blijven.

Uiteindelijk komt het erop neer dat we de machine, die in India goedkoop geproduceerd kan worden tegen eenzelfde dan niet hogere kwaliteit (in vergelijking met de bestaande merken in de EU) direct naar Europa verschepen, zonder tussenkomst van derden. Hierdoor kan de prijs van de Apollo een stuk lager uitkomen dan die van de machines, zoals we die nu in Europa kennen.

Apollo is in Azië een bekende naam. De fabrikant is sinds 1967 actief en is één van de grote spelers op de Aziatische markt. In aanvang produceerde zij Vertical Drilling machines, 15 jaar geleden concentreerde zij zich ook op de Horizontal Drilling rigs.

De fabrikant kan bogen op een lange staat van dienst en vele tevreden klanten. De betrouwbaarheid van de machine staat daarmee buiten kijf.

De Apollo is vergelijkbaar met de machines die nu gebruikt worden op de Europese markt. Neemt niet weg dat we tijd besteden aan de ingebruikname van de machine. Elke machine komt met een uitgebreide, helder opgestelde handleiding in de eigen taal. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om alle vragen rondom de machine te beantwoorden. Dat doen we ter plekke, bij de boorder, in persoon. De Nederlandse begeleiding komt rechtstreeks van de fabrikant en is daarmee vanaf de basis goed ingewerkt in de machine en weet dit eveneens helder over te brengen. Elke machine komt kort gezegd met een training op locatie en wordt gegeven aan de mensen die de machine zullen gaan bedienen.

We hanteren de gebruikelijke garantie van 1 jaar of 1.000 draaiuren. Daar zit geen verschil in met de alternatieve aanbieders. Waar wij ons wel in onderscheiden is de mate van begeleiding en service. Zijn er problemen dan staan wij 24/7 paraat om je verder te helpen. Omdat wij begrijpen welke (financiële) consequenties het heeft als een machine stil komt te staan. We weten wat er speelt in het veld en staan klaar om je verder te helpen. Onze mobiele servicedienst staat klaar om direct naar je toe te komen om eventuele problemen te verhelpen. We werken daarin met onze eigen monteurs die zowel onderlegd zijn in de materie en zowel in het Engels als Nederlands communiceren.